Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

I live among the creatures of the night…

Διαβάζοντας μια αθηναϊκή φυλλάδα ελευθέρας διανομής ( όχι ‘’βοσκής κοτόπουλα Μιμίκος) , έπεσε το μάτι μου σ’ενα 3σέλιδο φωτογραφικό αφιέρωμα.

Ο Παντελής Ζερβός ( φωτογράφος στο χώρο του μόντελινγκ κυρίως και ουδεμία έχει σχέση με τον συνονόματο ηθοποιό) ζήτησε από γνωστούς Αθηναίους να αγριέψουν για το νέο του project. Παρασυρμένος από το goth κλίμα της εποχής, τους μετατρέπει σε αλλόκοτους Τζόκερ που κάθε βράδυ στοιχειώνουν κάποια γωνιά της πόλης. Παραθέτω λοιπόν παρακάτω τη δημιουργία του αυτή:
Μαρία Κορινθίου
korin8iou maria Κωστής Μαραβέγιας
maravegias kwsthsΓιάννης Αϊβάζης
giannis aivazis  Κόρα Καρβούνη
kora karvouni Κωνσταντίνος Καλφακάκος
kalfakakos kwnstantinos Σοφία Γεωργοβασίλη
sofia gewrgovasilh
Εμένα μου κέντρισε το ενδιαφέρον και μου φάνηκε ιδιαίτερα ξεχωριστή φωτογράφηση, αλλά δε ξέρω πως θα φανεί σε εσάς!Σχετικά με το χώρο της μόδας δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα, οπότε σίγουρα δε μπορώ να δώσω περισσότερα στοιχεία για τον φωτογράφο αυτό, παρα μόνο το πορτφόλιο του με τελευταίες του δουλειές εδώ !
Υ.Γ. Να και η πηγή έμπνευσης του τίτλουKISS

4 σχόλια:

  1. Χαχα! Ωραίο concept!
    O Aϊβάζης είναι ιδιαίτερα τρομακτικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά! Και μ'αυτή τη βλακεία που τούχουν βάλει στο στόμα δείχνει ακόμα περισσότερο τρομαχτικός!! Όπως επίσης κι Καλφακάκος φέρνει αρκετά σε Τζόκερ, βγάζει μία τρέλα όσο νά'ναι!! χεχεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Bravo!! Bravoo!!! Apisteuri idea pisteuw tou Pnteli...!!!! :P Emena mou arese o Kwnstantinos Kalfakakos!!!!!! hihihihi!!! :D to stoixiwnoun kathe gwnia tis poliss...... :S :P bioun..... :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε ναι νομίζω ήταν καλή η ιδέα του αυτή!! ''Ζούν ανάμεσά μας"! χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή