Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΙΑ ΣΟΥ

Σήμερα έγραψε πάλι ιστορία αυτή η ομάδα και μας έκανε πάλι όλους υπερήφανους! Για 3 λόγους !
Πρώτον, γιατί πετύχαμε το πρώτο μας γκόλ στα τελικά του Μουντιάλ, με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.
Δεύτερον, γιατί πήραμε την πρώτη μας νίκη σε Μουντιάλ με το γκόλ του Βασίλη Τοροσίδη.
Και τρίτον, πήραμε τους υπερπολίτιμους 3 βαθμούς που μας βάζουν στο κόλπο για τη μεγάλη πρόκριση στους νοκ-αουτ αγώνες.

Βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο θέλουμε 2 αποτελέσμα στο τελευταίο παιχνίδι Γολγοθά με την Αργεντινή. Είτε ισοπαλία σε συνδιασμό με τη πρώτη νίκη της Νιγηρίας σ’αυτό το Μουντιάλ απέναντι στη Νότιο Κορέα, για να την αφήσει με 3 βαθμούς και εμείς να φτάσουμε τους 4 που θα μας δώσει το δεύτερο εισιτήριο. Είτε νίκη (ΝΑΙ ΝΙΚΗ) απέναντι στους Λατίνους, που θα πρέπει να γίνει πάλι με συνδιασμό ισοπαλίας ή ήττας της Νοτίας Κορέας. Σε αντίθετη περίπτωση, νίκης δηλαδή της ομάδας της Ασίας με 1-0 η 2-0, θέλουμε νίκη με 2-0 η 3-0.

Κάντο όπως στο EURO 2004 ΕΛΛΑΔΑΡΑ! Με την εικόνα σου σήμερα αξίζεις έστω αυτό το πέρασμα από τους ομίλους.

Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, όσοι είδατε το match έχετε νιώσει όπως κι εγώ σήμερα, που δάκρυσα στον εθνικό μας ύμνο, που χοροπήδηξα στην γκολάρα ισοφάριση του Μητσάρα, που μ’άκουσαν χιλιόμετρα μακριά να φωνάζω ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ στο 2-1 του Βασίλη…

2 σχόλια:

  1. Στο προηγούμενο παιχνίδι γιατί δεν αναρτήσατε κάτι; :)

    Κι ελπίζω να μην έχετε ΣΟΒΑΡΕΣ ελπίδες για αποτέλεσμα κόντρα στην Αργεντινή.. Τουλάχιστον όχι και νίκη ρε, έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο προηγούμενο δεν είχα σκοπό να κάνω ότι έκαναν όλοι λέγοντας τα ίδια και τα ίδια ότι δε παίξαμε, ότι απογοητεύσαμε, κτλ κτλ.
    Εδώ ένιωσα απεριόριστη χαρά και θέλησα να το μοιραστώ.
    Τώρα σχετικά με το παιχνίδι με την Αργεντινή, γιατί να μην υπάρχουν ελπίδες? Εξάλλου είδαμε πως ήταν η Αργεντινή στον αγώνα με τη Νιγηρία, είδαμε πως παίξαμε κι εμείς τώρα και το γυρίσαμε και όσο νάναι η Αργεντινή έχει προκριθεί και χαλαρά πρώτη στον όμιλο μετά την 4αρα, οπότε γιατί όχι να μην είναι και ελαφρώς αδιάφορει να μας ρίξει 5 :P
    Πάμε μωρή Ελλαδάρα όπως το 2004 κι αν χάσεις δε μας νοιάζει, εμείς χαρήκαμε που είδαμε ψυχάρες στο γήπεδο, όπως είχαμε συνηθίσει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή