Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ


Ο τίτλος τα λέει όλα... Πριν αρχίσω να λέω το οτιδήποτε θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική κυβέρνηση, είτε στα πράσινα είτε στα μπλέ βαμμένη, που τόσα χρόνια έκανε πολύ καλά τη δουλειά της και πλέον η χώρα μας είναι η 5η στη λίστα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για πτώχευση...



ΓΙΑ πτώχευση είπα? Μέγα λάθος μου!
Για την ακρίβεια η χώρα μας έχει πτωχεύσει κατά 80% και απλά περιμένουμε όλοι τον Γιωργάκη να το παραδεχτεί δημοσίως και να κόψει τα ταξιδάκια από δω κι από κει. Έρχονται αυστηρές φορολογίες παντού, μειώσεις μισθών και παύση σε δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα. Κι αυτά θα'ναι μόνο η αρχή. Όταν ζητήσουμε κι επίσημα τη βοήθεια της Ε.Ε. τότε ήρθε του τέλους everyone. Νέα μέτρα και σταθμά θα μας επιβληθούν με το έτσι θέλω και θά'χουμε το ''δερβέναγα'' από πάνω μας γιατί αυτό μας αξίζει φίλες και φίλοι μου. Πρέπει επιτέλους να μειωθεί αυτό το έλλειμα. Γιατί βέβαια όταν η Ε.Ε. έκανε τη καλή και μοίραζε απλόχερα χρηματική βοήθεια στην Ελλαδίτσα μας για την Οικονομική της Ανάπτυξη, εκεί ήταν οι κυβερνήσεις μας για να τα τρώνε. Θέλετε δε θέλετε να το πιστέψετε όλοι οι φιλοκομματικοί, έτσι έχουν τα πράγματα. Έρχονται δύσκολα χρόνια και θάναι όλα δικά μας.

Και σαν να μη φτάνουν κι αυτά έχουμε και τους αγρότες στα σύνορα εκεί πάνω στο Βορρά να κάνουν ομαδικά μπλόκα. Η Ελλάδα κύριοι έχει επιτακτική ανάγκη από λεφτά κι εσείς κλείνετε τους δρόμους και της διόδους προς αυτή τη λύση? Εσείς κύριοι διεκδικητές ενός καλύτερου αύριο και των δικαιομάτων σας, με την απαίτηση ενός σωστότερου μισθού, φτάνετε να χύνετε λίτρα γάλα στους δρόμους και να πετάτε ένα σωρό κιλά καφάσια με τρόφιμα, την ίδια στιγμή που άλλοι συνάνθρωποί σας πεθαίνουν στη πείνα? Εσείς κύριοι αγρότες είστε ανίδεοι και δε καταλαβαίνετε σε τι κρίσημη κατάσταση έχει βρεθεί η χώρα και παίζετε ακόμα τα παιχνιδάκια σας εκεί στη Βόρεια Ελλάδα απαιτώντας να σας ακόλουθήσουν κι οι αγρότες από την υπόλοιπη Ελλάδα. Ε μάλλον πρέπει να σας αφήσουν άφραγκους να δείτε τη γλύκα.

Αυτά είναι μόνο λίγα από αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια. Ξεκινήστε καμιά αποταμίευση γιατί δε μας βλέπω καλά. Η ανεργία είναι σίγουρα προ των πυλών κι αυτή με τη σειρά της θα δημιουργήση μια φιλοπόλεμη κατάσταση σε κάθε περιοχή της χώρας αφού χωρίς δουλειά ο κόσμος θα οδηγηθεί στις ληστείες. Η ακρίβεια ήδη μας χτυπάει τη πόρτα και μετά έρχεται η πείνα με συνοπτικές διαδικασίες. Και στο τέλος τι ακολουθεί? Πόλεμος μεταξύ των χωρών για την επιβίωση. Κι αυτή τη φορά δε θά'ναι με σπαθάκια και κανονιέριδες! Αυτή τη φόρα θά'ναι απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η ιστορία είναι εδώ για να μας διδάσκει αλλά κανείς ποτέ δε την άκουσε κι έπραξε με το ξεροκέφαλό του. Ζητώ συγγνώμη αν όσα είπα παραπάνω ακούστηκαν επιθετικά ή σα να σας πήρα στη πάρλα μονότερμα, αλλά εγώ εδώ θά'μαι όταν όλα αυτά αύριο μεθαύριο θα γίνονται πράξη για να επιβεβαιωθώ. Δεν υπάρχει διέξοδος πια από αυτό το χάος που έχουμε περιέλθει και λυπάμαι πολύ που δε μπορώ να σας φλομώσω στο γλυκόλογο ψέμα.

Καλά κουράγια πια!

(ευχαριστώ το newstime.gr για την φωτογραφία η οποία βρίσκεται εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου