Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

SummerReading2010Logo 

Άλλο ένα καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του. 10 μέρες έμειναν για το αυγουστιάτικο φινάλε και το πέρασμα στο φθινόπωρο και αρχικά στον μήνα των γεννεθλίων μου (Σεπτέμβριος) . Αλλά ας μη προτρέχουμε!

 

2 μήνες και 20 μέρες από το Καλοκαίρι 2010 πέρασαν και μπορώ να πω σε γενικές γραμμές ότι ήταν όμορφα. Εντάξει η αλήθεια είναι πως το περσινό ήταν ελαφρώς καλύτερο, είχε τις στιγμές του βασικά, που του έδωσαν έξτρα πόντους. Αλλά επειδή είναι περσινά ξινά σταφύλια, ας μείνουμε στο φέτος.

 

Λίγο εξεταστική, λίγο διάβασμα, λίγο επιτυχία 5 στα 8 μαθήματα περασμένα, λίγο ΠΟΛΥ MUNDIAL, με την ομάδα μου να το σηκώνει το κύπελλο, λίγο κόλλημα με κάμποσο tv-serie-ing μιας και είδα LOST, THE BIG BANG THEORY,PERSONS UNKNOWN,GLEE,HOW I MET YOUR MOTHER (τώρα το άρχισα λόγω ενός σκληρού πόκερ που παίχτηκε για να εγκληματιστώ :P thanx mates G&J ) κ.α. , λίγο ταξιδάκι 10 μέρες στη Ρόδο με συνολικό κόστος 400 ευρά, λίγο από  άλλο ενα 10ημεράκι στο χωριό της μαμάς (ένα από τα θετικά αυτής της “εξορίας” ήταν το κόλλημα με τα darts και πάλι), λίγο mountain biking και γενικά το ποδήλατο άρχισε να γίνεται συνήθεια και άνεση…

 

Λίγο απ’όλα είχαμε και φέτος. Σίγουρα κάτι θά’χω ξεχάσει, αλλά τα σημαντικότερα χώρεσαν σε μια παράγραφο. Τώρα μια εξεταστική να πλησιάζει, 4 μαθήματα περιμένουν να διαβαστούν και να γίνουν πτυχιό στο τοίχο μου, μια δουλειά προ των πυλών κατά των Σεπτέμβρη κι ελπίζω και ότι είναι νάρθει ακόμα νάναι μόνο καλό!

 

Ξέρω ότι πάλι αμπελοφιλοσόφισα κι ότι πάλι το τίμησα το μπλόγκι μου μετά από καιρό (ναι πάλι δέχτηκα απειλές για να το κάνω :P) , αλλά θα προσπαθήσω πάλι σιγά σιγά να επικοινωνήσω με το “λαό” μου.

 

Χαιρετώ σας και καληνυχτώ σας προς το παρόν! και cya soon ;)

2 σχόλια:

  1. Όλο καλά νέα να έχεις από δω και μπρος, άντε!

    Και ναι, να επικοινωνήσεις με το λαό. Αλλιώς να μας παρατήσεις!! Τεμπέλα!

    Φιλάκια :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχα! όχι δε σας παρατώ! σας αγαπώ εξάλλου!! και σευχαριστώ Αντρίκοοο!! :***

    ΑπάντησηΔιαγραφή